УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Екипът на МИГ - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ГЪРМЕН - ХАДЖИДИМОВО кани местни производители от територията на общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово на международно събитие в гр. Русе.

На 9 и 10 декември Управляващият орган на Програма за развитие на селските райони 2014 - 2020 г. организира международно събитие с тема "Популяризиране на продуктите от териториите на МИГ".

За двата дни на изложителите ще бъде предоставена безплатна изложбена площ в зала ОЗК “ Арена“ в град Русе, където местните производители ще възможност да продават своите продукти както и да представят продуктите си чрез безплатна дегустация.

Желаещите да вземат участие производители/изложители от територията на МИГ - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - ГЪРМЕН - ХАДЖИДИМОВО, трябва да заявят видовете хранителни продукти/напитки, които ще предлагат и изискванията си към изложбената площ.

Производителите на нехранителни продукти - занаятчийски произведения, произведения на приложното изкуство също трябва да предявят изискванията си към изложбената площ.

Заявката си за участие може да направите на тел. 0889 661 767 или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в офиса на МИГ - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - ГЪРМЕН – ХАДЖИДИМОВО, на адрес ул. “Александър Стамболийски“ №1, най късно до 28 ноември 2022г.

ОЧАКВАМЕ ВИ !

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.

Проект PEIRA

Проект: Насърчаване на предприемачеството и иновациите в селските райони на Кавала, Драма, Смолян и Благоевград, акроним: PEIRA

Подготвителни дейности за периода 2023-2027

Проект по подмярка 19.1 на ПРСР - подготвителни дейности за периода 2023-2027

Мярка 19 ВОМР

МИГ Гоце Делчев - Гърмен - Хаджидимово Местна инициативна група