В периода 23 - 24 март 2023 г. в гр. Монтана и 27 - 28 март 2023 г. в град Добрич, УО на ПРСР 2014 - 2020 г. организира изложения за популяризиране на продуктите от териториите на МИГ.

Изложенията ще се проведат в центровете на съответните градове  - Монтана, зала общински младежки дом и Добрич, спортна зала "Добротица.

На посочените дати за изложителите ще бъде предоставена безплатна изложбена площ, където местните производители ще имат възможност да продават своите продукти, както и да представят продуктите си чрез безплатна дегустация.

Желаещите да вземат участие производители/изложители от територията на МИГ - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - ГЪРМЕН - ХАДЖИДИМОВО, трябва да заявят видовете хранителни продукти/напитки, изискванията към изложбената площ, както и нехранителни продукти/занаятчийски произведения/услуги, които ще бъдат представени на изложенията.

Заявката си за участие може да направите на тел. 0889 661 767 или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в офиса на МИГ - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - ГЪРМЕН – ХАДЖИДИМОВО, на адрес ул. “Александър Стамболийски“ №1, най късно до  13 март (понеделник) 15:30 часа.

ОЧАКВАМЕ ВИ !

 

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.

Проект PEIRA

Проект: Насърчаване на предприемачеството и иновациите в селските райони на Кавала, Драма, Смолян и Благоевград, акроним: PEIRA

Подготвителни дейности за периода 2023-2027

Проект по подмярка 19.1 на ПРСР - подготвителни дейности за периода 2023-2027

Мярка 19 ВОМР

МИГ Гоце Делчев - Гърмен - Хаджидимово Местна инициативна група